Onderhoud & reparatie

Onze medewerkers maken het verschil. Er werken uitsluitend goed opgeleide, service gerichte medewerkers die altijd het juiste advies voor APK, onderhoud en reparatie geven. Bij ons autobedrijf is uw auto in goede handen.

Wij staan garant voor vakkundig onderhoud, degelijk reparatiewerk en vriendelijke service. Het maakt niet uit of u ons de zorg voor een nieuwe of een gebruikte auto toevertrouwt.

Onze werkwijze is 100% transparant en betrouwbaar. Wij maken nooit extra kosten zonder toestemming van de klant. Onaangename verassingen worden dus ten alle tijden voorkomen.

Zomer- of wintercheck

Uw auto in onderhoud geven voor de zomer of winter? Logisch, want u hebt zeker op vakantie geen zin om met pech langs de weg te staan. Eigenlijk moet u de seizoenen vóór zijn. Voordat de winter echt losbarst, moet uw auto klaar zijn om de strijd aan te gaan met kou en sneeuw. Denk daarbij aan winterbanden, een nieuwe accu en vriesbestendige ruitenwisservloeistof. Ook in de zomer doet u vanwege de vele insecten veelvuldig beroep op uw ruitenwisservloeistof.

Daarnaast is het fijn als uw pollenfilter fris is, zodat er schone lucht uw interieur binnenkomt. Maak daarom op tijd een afspraak om uw auto seizoens- en vakantieklaar te maken; we heten u van harte welkom!

Autoreparatie: vakkundig en snelle service

Een defect aan uw auto is altijd vervelend. Er zijn kosten aan verbonden en bovendien komt het nooit gelegen. Daarom hanteren wij twee stelregels: we repareren het defect niet alleen vakkundig, maar we zorgen er ook voor dat u uw auto zo kort mogelijk hoeft te missen.

Aircoservice: onderhoud voorkomt defecten

Een airco verkoelt en zorgt dat de ramen niet beslaan. U houdt het hoofd koel en hebt beter zicht rondom – wel zo veilig. Daarom is het zaak dat uw airconditioning goed wordt onderhouden. Want een airco die niet regelmatig wordt onderhouden, ruikt op den duur niet zo fris meer. En dat niet alleen, de kans op defecten neemt ook toe.

Professionele en effectieve storingsdiagnose

Uw auto geeft een storing aan en u weet niet wat er aan de hand is?

Een foutcode in het geheugen vertelt zelden het hele verhaal van een storing. De ene storing kan de andere veroorzaken, zodat een wij mogelijk niet het onderliggende defect detecteert. Onze technisch specialisten weten we hoe ze foutcodes moeten interpreteren en vervolgens verder moeten zoeken. Hiervoor maken we gebruik van de diagnoseapparatuur. Hiermee kunnen we alle merken en modellen auto’s snel uitlezen, dus ook die van u.

Remmenservice: een specialiteit van ons

Remmen: het is misschien wel het belangrijkste dat een auto moet kunnen. Voor uw veiligheid en die van uw medeweggebruikers. Laat daarom regelmatig uw remmen en remvloeistof controleren. Gelukkig zijn wij een specialist in remmen.

Uw bandenspecialist

Wij zijn gespecialiseerd in banden, wielen, schokbrekers en onderhoud aan uw auto. Onze vakmensen met de juiste opleiding werken op een professionele manier met zorg aan uw auto.

U kunt bij ons terecht voor banden , lichtmetalen wielen (incl. reparatie aan alle lm-velgen) balanceren en uitlijnen, maar wij verzorgen ook de overige reparaties zoals montage van o.a. schokbrekers, remblokken, uitlaten, accu’s, alle lichtmetalen velgen, aircoservice, inbouw van car-audio, mobiele communicatie, navigatiesystemen, etc. Ook voor al het overige onderhoud kunt u prima bij ons terecht.

Alle banden, wielen, schokbrekers en overige onderdelen die wij leveren en monteren zijn van A-kwaliteit en worden uitsluitend door erkende leveranciers uit de automotive-industrie geleverd.